dijous, 13 d’octubre del 2011

Social Media Revolution

Ja fa anys que van aparèixer les tecnologies de la comunicació i la informació, però més recentment han arribat al nostre dia a dia nous mitjans que han revolucionat aquest món. Parlo, evidentment, de les xarxes socials.

 Les xarxes socials ofereixen, a més amés de la interacció personal, una gran oportunitat per a tot tipus de persones. La majoria de companyies del món utilitzen xarxes socials com LinkedIn per contractar gent, també és molt comú trobar-se publicitat d'una cosa o altre per la xarxa. També és impressionant la quantitat de gent que troba parella gràcies a aquestes xarxes, o que la perd.

Una altra veritat impressionant d'aquests serveis en línia és la quantitat d'informació que poden arribar a emmagatzemar o la quantitat de persones que hi tenen accés, per exemple els seguidors que tenen les grans estrelles a Twitter o el gran tamany de la Viquipèdia.

Està clar que quasi tot el món està immers en el món de les xarxes socials, però el que crec que és més impressionat són les dades que ens mostra el vídeo mostrat a continuació. Està clar que les xarxes socials són una altra dimensió de la vida de la qual ja no podrem sortir, perquè estan aquí per quedar-se.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada